Uncategorized

Conferència Wisdom 2.0

Per a tots aquells que estiguin de pas per Califòrnia o hi resideixin: els propers 21, 22, 23 i 24 de febrer a la ciutat de San Francisco se celebra la conferència Wisdom 2.0.

La trobada és un esdeveniment ineludible per a tots aquells interessats en la meditació, en la pràctica del mindfulness, en l’expansió de la consciència a la societat actual i per a aquells qui també vulguin contactar amb més gent endinsada en aquest àmbit.
wisdom20
La gran virtut: les reunions d’aquesta gran conferència mundial reuneixen grans científics de renom internacional, així com també grans experts en la pràctica meditativa. Wisdom 2.0 és multicultural i interreligiós: no importa la procedència de les persones com tampoc importen les àrees laborals i/o religioses sobre les quals procedeixin ─periodisme, budisme, ciència, investigació, política, etc.

Objectiu únic, doncs: intercanviar idees, conceptes, projectes i vivències sobre la meditació i la consciència plena, i generar guies de treball per a ampliar la consciència en la societat actual i en la del futur.

INFO BÀSICA
Data inici: 21 de febrer 6PM
Data fi: 24 febrer 4PM
Lloc: Concourse Exhibition Center
Cal registre previ. La llista de preus es pot consultar clikant aquí
Twitter: @Wisdom2conf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s