Uncategorized

Deixa de ser tu!

El científic, biòleg i doctor Joe Dispenza proposa al seu darrer llibre Deixa de ser tu. La ment crea la realitat que canviem la nostra manera de ser profundament a través de la meditació. Lluny d’imposar una altra personalitat, oblidar de manera artficial els teus records o altres invents, Dispenza proposa reinventar-nos totalment a nivell mental (i físic, com a conseqüència). Allò que Dispenza anomena el ‘nou estat de l’ésser’.
dispenza
Basant-se en la física quàntica, Dispenza proposa un nou model de coneixement de la realitat que canvii el nostre dia a dia: a nivell subatòmic l’energia és predominant i la matèria es presenta en una proporció ínfima. De la mateixa manera, Dispenza extrapola aquest coneixement a les persones, a la nostra manera de ser i a la vida diària, i explica que tots nosaltres som principalment energia i molt minoritàriament matèria. Dispenza ens proposa reconèixer-nos d’aquesta manera a nosaltres i als demés i a tot allò que ens envolta. Deixem d’obessionar-nos, doncs, per nosaltres mateixos, pel nostre cos i els nostres pensaments, i mostrem-nos més com a energia.

El llibre Deixa de ser tu. La ment crea la realitat també compta amb meditacions pautades per a posar en pràctica aquest coneixement científic. A través de la meditació Dispenza pretén que canviem la nostra manera de ser per a fer un pas cap a allò que realment ja som: nosaltres mateixos. Adjunto també l’entrevista que el programa L’ofici de viure va fer a Joe Dispenza, podeu escoltar-lo clicant aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s