Uncategorized

Ioga a la platja

Durant aquest mes d’agost, els qui us quedeu a Barcelona per feina o a passar-hi les vacances podeu gaudir d’una activitat gratuïta i saludable. Cada dimecres de 20 a 21,30 hores Shunia Yoga organitza una classe gratuïta i guiada de ioga a la platja de la Nova Icària de Barcelona.

Les classes són guiades per un monitor/a experimentat i intercalen minuts de meditació amb moviments conscients pròpiament de ioga. El paratge és idoni, els capvespres a la platja de la Nova Icària són relaxants i l’espai és obert: és, doncs, una activitat completament recomanada.

Per altra banda, el ioga és també una pràctica que recomano per a tots aquells qui vulgueu anar més enllà en la pràctica meditativa. El ioga és meditació en moviment i, com a tal, ajuda a implementar aquesta pràctica de domini mental més enllà del coixí, així com al conjunt del nostre dia a dia.

L’activitat és totalment gratuïta. Es recomana portar tovallola i un coixí. El punt de trobada és la torre de control del socorrista de la platja de la Nova Icària (Metro L4 – Ciutadella/Vila Olímpica, Bus V21).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s