Uncategorized

Controla les emocions amb la meditació

Ets una persona que li costa controlar les seves emocions? Un nou estudi de la Universitat de Brown revela que la meditació funciona com un control de sensacions, de manera que t’ajuda a reduir des de la depressió fins al dolor crònic.

En l’estudi publicat per la revista Frontiers in Human Neuroscience es detalla que la consciència plena que s’adquireix amb la meditació permet que una persona tingui un major control sobre el procés cerebral que genera el dolor i les emocions.

Els investigadors esmenten que la meditació conscient, a través de la respiració, influeix en els ritmes alfa corticals que es troben en l’escorça somatosensorial del cervell, els quals tenen un paper fonamental en el que sent el cos i en els pensaments.

“Les persones que practiquen la consciència plena desenvolupen una major sensibilitat per controlar els seus ritmes alfa corticals, és a dir, aquelles sensacions corporals específiques negatives, com el dolor crònic o la depressió”, assenyalen els especialistes.

¿La meditació millora la memòria?
Fins i tot, un estudi de l’Hospital General de Massachusetts, de l’Escola de Medicina de Harvard i del InstitutoTecnológico de Massachusetts, assenyala que la meditació conscient millora les habilitats mentals com la rememoració ràpida.

Per realitzar aquest procés, els ritmes alfa corticals suprimeix les sensacions irrellevants per a regular el flux d’informació entre les regions cerebrals.

Més beneficis!
La meditació ajuda a mantenir-te en el present, a trobar-te a tu mateix i connectar amb tu mateix per retrobar-te amb els teus virtuts. Dhyan Gulistan i Nirdosh Eidels, especialistes en Meditació i reprogramació neurosomática t’expliquen altres beneficis d’aconseguir una consciència plena:


Article aparegut a la publicació Salud 180.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s