Uncategorized

Allibera’t

La ment es torna més salvatge només quan tractem de controlar-la i confinar-la. La solució és contradictòria: per a experimentar la pau i la calma hem d’alliberar la ment. Quan aquesta és lliure, la ment es calma i es converteix en un canal per a la pau. La ment quan es troba en llibertat permet que els nostres pensaments i impulsos flueixin en harmonia amb el que està bé i amb allò millor per a cada un de nosaltres.

La meditació és una de les pràctiques més poderoses per a despertar el veritable jo i la pau que es troba dins nostre. En la meditació aconseguim anar més enllà de la sorollosa xerrameca i el caos de la ment per assolir la consciència tranquil·la i àmplia interior.

Meditant comencem a veure que nosaltres no som els nostres pensaments, emocions ni les històries que ens diem a nosaltres mateixos. En experimentar aquest silenci de manera regular, la nostra ment comença a canviar. En lloc de ser dominats per la por, la culpa, i altres formes de dolor intern, comencem a estar dominats per un estat d’equilibri tranquil. Des d’aquest estat brolla una sensació de benestar i una sensació de saber que estàs fora de perill. Si romanem en el camí i mantenim aquest silenci interior, la pau s’estableix dins nostre, i després l’alegria i la felicitat.

Deepak Chopra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s